Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сорт має гарну схожість насіння, утворює густу розетку ніжного, ароматного, темно-зеленого листя. Листки петрушки гладкі, розсічені, яскраво-зелені, мають освіжаючий смак з легким гіркуватим присмаком, який додає пікантності. Петрушку висівають в підготовлену землю, від посіву до перших сходів проходить до 3 тижнів. Перед посівом рекомендуємо замочити в воді кімнатної температури. Сорт дуже швидко відновлюється після зрізу. Із травня по жовтень можна легко зібрати до п'яти врожаїв.
Посів у відкритий ґрунт можна проводити протягом усього сезону, починаючи з весни і закінчуючи пізно восени. Норма посіву — 1-2 г на 1 м кв. Насіння висівають у пухкий, родючий ґрунт на глибину від 1,5 до 2 см. Культура добре переносить різні погодні умови, витримує невеликі заморозки, має високий імунітет до захворювань. Щоб насолодитись зеленню взимку, насіння можна посіяти в контейнери.
Переваги:
швидко наростає після зрізання;
висока врожайність;
ранні терміни дозрівання;
високі стебла;
густа розетка.