|
Кількість
|
Вартість
|
||
|
|
|||
Сорт середньостиглий. Вирощування відкритий - закритий грунт. Дозрівання- після пересадки 110-125 днів. Характерна особливість – пухирчаста будова тканини листків і головки. Головка компактна, округлої форми, соковита, досить туга, масою 1,0-1,5 кг, з сильно гофрованим листям, покритим восковим нальотом. Смакові і товарні якості високі. За поживністю значно перевищує білоголову капусту. Придатна для споживання в свіжому вигляді і для переробки. В холодних камерах зберігається до чотирьох місяців. Холодостійка, волого- і світлолюбна культура. Вирощують розсадним або безрозсадним способом. Норма висіву насіння в парник або розсадник 3-4г на 1 кв.м. Висаджувати розсаду у віці 30 - 45 днів. Схема посадки: 50 × 60 см. У відкритий ґрунт висівають 0,15 – 0,20г на 1 кв.м. або 4-5 насінин на 1 пог.м. Глибина загортання до 1 - 2 см. Період збирання: червень-вересень.
