Додайте товари до списку бажань
0
Опис

До смаженої свинини, баранини і жирної яловичиною добре смакує листя чебрецю, додаючи стравам приємний запах і трохи гіркуватий смак. Завдяки своєму свіжому аромату базилік доречно поєднується як з гарячими салатами, супами, так і з другими стравами з тушкованої яловичини і баранини. Перець надає стравам смакового підсилення, окрім того він викликає апетит і нормалізує травлення. Петрушку найкраще використовувати у свіжому вигляді, додаючи її до готових страв з печінки, серця, язика, яловичини, баранини, а також – до супів з м’яса та бульйонів. Насіння кмину кладуть для ароматизації і поліпшення смаку в супи, соуси,такожвін є прекрасною добавкою до жирних м’ясних страв з баранини, свинини, для соусу і маринадушашлика.



НАБІР ""Прянощі до м'яса"" Seedera

В наявності
Артикул: 4823073724125
30 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні — згідно з тарифами перевізника.

Більше інформації про доставку

  • Готівкою при отриманні
  • Кредитною карткою
  • Переказ на рахунок
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору