Кількість
|
Вартість
|
||
|
До смаженої свинини, баранини і жирної яловичиною добре смакує листя чебрецю, додаючи стравам приємний запах і трохи гіркуватий смак. Завдяки своєму свіжому аромату базилік доречно поєднується як з гарячими салатами, супами, так і з другими стравами з тушкованої яловичини і баранини. Перець надає стравам смакового підсилення, окрім того він викликає апетит і нормалізує травлення. Петрушку найкраще використовувати у свіжому вигляді, додаючи її до готових страв з печінки, серця, язика, яловичини, баранини, а також – до супів з м’яса та бульйонів. Насіння кмину кладуть для ароматизації і поліпшення смаку в супи, соуси,такожвін є прекрасною добавкою до жирних м’ясних страв з баранини, свинини, для соусу і маринадушашлика.