|
Кількість
|
Вартість
|
||
|
|
|||
Препаративна форма: порошок, що змочується
Діюча речовина: гідроксид міді, 770 г / кг
Класифікація ВООЗ, токсичність: 2 клас
Блю Стар — контактний фунгіцид профілактичної захисної та бактерицидної дії для захисту овочевих, плодових і ягідних культур від комплексу грибкових і бактеріальних хвороб. Препарат не проникає всередину рослини, а діє на поверхні, блокуючи проростання спор і поширення хвороб. Застосовувати профілактично, або при перших ознаках захворювань.
Несумісний з органо-фосфатними пестицидами та препаратами, дають реакцію бакових сумішей рН нижче 5 або вище 11.
Рекомендації по застосуванню:
У системі захисту рекомендується до 4-х обробок за сезон препаратом Блю Стар і чергування з фунгіцидами інших хімічних груп.
Інтервал між обробками для томатів, яблунь і виноградників - 7-10 днів.
Для робочого розчину не застосовувати воду, рН якої нижче 5 і вище 11 (що впливає на розкладання препарату до оксиду міді). Обприскувати при температурі не вище 25 ° С, швидкості вітру не більш 5 м / с.
Не проводити обприскування при низькій вологості повітря і високої вологості на поверхні рослин, менше, ніж за 2-3 години перед дощем.
Норма витрати робочого розчину:
Яблуня — парша, борошниста роса, моніліоз, септоріоз норма 20-30г на 8-10 л води з розрахунку на 1 сотку. До 4-х обробок за сезон
Томати — фітофтора, альтернаріоз, бактеріальна плямистість норма 20-30г на 5 л води з розрахунку на 1 сотку. До 4-х обробок за сезон
Винограду — мільдью, плямистості норма 20-30г на 8-10 л води з розрахунку на 1 сотку. До 4-х обробок за сезон
Термін останньої обробки до збирання врожаю, доби яблук і винограду -30; томатів - 20.
Строки виходу на оброблені ділянки для проведення ручних / механізованих робіт, доби - 7/3
