Кількість
|
Вартість
|
||
|
Найпопулярніший сорт ріпчастої цибулі для любителів і професіоналів. Характеризується неперевершеною урожайністю і чудовим зберіганням. Цибулини плоско-округлі, щільні з приємним гострим смаком і масою 70-100 г. Забарвлення луски - золотисто-коричневе. Підвищений вміст сухих речовин робить можливим використання цибулин для сушки і заморожування. Сорт використовується для домашньої кулінарії і переробки. Придатний для посадки під зиму, в цьому випадку дозрівання наступає раніше на 2 тижні. Цибуля віддає перевагу родючим ґрунтам. Висів насіння безпосередньо у відкритий ґрунт здійснюють в кінці квітня - на початку травня на глибину 1-1,5 см з міжряддями 20-30 см. Насіння проростає при температурі ґрунту +7°С. Урожай збирають як тільки листя почне жовтіти.