Кількість
|
Вартість
|
||
|
Гарбуз Стофунтівка - великоплідний високоврожайний сорт. У овочу гладка, сегментована поверхня, світло-оранжевого кольору. При правильному вирощуванні гарбуз може досягати 40 кг. Чому гарбуз так популярний в сучасному світі? По-перше, низька калорійність гарбуза дозволяє йому займати лідируючі позиції в спортивному, дитячому і дієтичному харчуванні. По-друге, завдяки великій кількості вітамінів і мікроелементів він має благотворну дію на роботу серця, печінки та кишечника. Корисні властивості гарбуза доведені в медицині, тому його часто використовують в оздоровчих санаторіях. Запасаються гарбузом на зиму, тому як вона відмінно зберігається і може урізноманітнити повсякденний раціон.
Гарбуз сорту Стофунтівка - опис і основні характеристики:
- середньостиглий сорт;
- розмір плода: великий, форма овальна або куляста;
- колір плода: жовтий або світло-оранжевий, шкірка гладка;
- м'якоть: жовта, соковита, солодка, ароматна;
- вага плода: 10-20 кг;
- ґрунт: родючий, легкий, не кислий;
- полив: регулярний, водою від 20 С ;
- термін дозрівання: 112-140 днів;
- посадка: квітень-травень;
- збір врожаю: серпень-вересень;
- врожайність: 3,2-6,3 кг / м.кв;
- зона посадки: сонячна;
- запилення: за допомогою комах-запилювачів, в разі потреби штучне;
- використання: вживання в сирому вигляді, в консервації, в приготуванні страв;
- місце посадки: відкритий ґрунт;
- лежкість: висока, транспортабельний сорт;