Кількість
|
Вартість
|
||
|
Середньостиглий сорт, вегетаційний період 119-130 днів. Стійкий проти хвороб. Рослина компактна, середньої висоти 45-56 см. Відрізняється дружним дозріванням врожаю. Плоди циліндричні, довжиною 14-17 см, блискучі, темно-фіолетового кольору. М'якоть біла, щільна, без гіркоти. Призначений для приготування кулінарних страв із свіжих плодів, консервування, соління. Невеликі плоди ідеальні для фарширування.
Тривалий вегетаційний період і підвищені вимоги до тепла і вологи потребують вирощування культури тільки розсадним способом. Для одержання розсади, посів насіння проводять за 50-60 днів до висадки рослин в ґрунт. Висаджують по 2 -3 рослини на 1 пог.м, з шириною міжрядь 70 см. Рослини не переносять найменшого затінку. Добре реагують на внесення органічних та мінеральних добрив.