Кількість
|
Вартість
|
||
|
Виноград Гурман Лакомка - український гібридний мега-ранній сорт. Отримано гібридизацією сортів - Кишмиш Променистий + Талісман. Відрізняється дуже високою стійкістю до хвороб у порівнянні з іншими сортами. Ягоди з мінімумом кісточок - супер-солодкі, жовтувато-рожеві, майже прозорі з мускатним смаком.
Особливості столового винограду сорту Гурман Лакомка опис та характеристики:
- грона - великі, гіллясті, досить щільні, в середньому 600-700 г, окремі до 1400 г;
- ягоди - дуже красиві, подовжено-овальні 6-7 г (окремі до 10 г), до 25 мм, мускатні, ароматні, дуже солодкі;
- цукристість: 17-20;
- плодоношення - особливо раніше 95-110 днів;
- зимостійкість: до -23С, в безсніжні зими - за відгуками, рекомендується укриття;
- стійкість саджанців - надійна до хвороб;
- кущі ростуть помірно, в середньому темпі