Кількість
|
Вартість
|
||
|
- висота рослини - до 1,5 м;
- для споживання в їжу зрізають молоді рослини до 20-30 см;
- врожайність з 1 сотки - до 400 кг зелені або 12-15 кг насіння;
- смак зелені - слабо-гострий;
- ранній термін достигання - вегетаційний період становить 25-35 днів;
- самоплідний сорт;
- зона посадки - сонячне місце на ділянці з родючим ґрунтом;
- холодостійка культура - морозостійкість по 9 зоні, сходи переносять заморозки до -4...5 градусів;
- культура стійка до несприятливих факторів, практично не пошкоджується шкідниками та хворобами;
- призначення - на зелень для приготування страв щоденної кулінарії, консервування та свіжого споживання.